Voorwaarden!

het juridische verhaaltje.

Verzekering
De deelnemer is in het bezit van een persoonlijke WA verzekering en dient hiervan een kopie te overleggen op de briefing. Indien deelnemer hiervan niet in het bezit is, kan ter plaatse een verzekering worden afgesloten op kosten van de deelnemer.
De deelnemer is in het bezit van een geldig motorrijbewijs.

Overmacht
Wanneer uw vlucht door onvoorziene omstandigheden geannuleerd of vertraagd wordt is dit voor uw eigen risico. De organisatie is hier nooit aansprakelijk voor. Wij adviseren u hiervoor een reisverzekering te nemen.

Betalingscondities
Deelnemer dient 500 euro per persoon aan te betalen bij boeking en het restant dient uiterlijk drie weken voor aanvang van de tour te zijn overgemaakt. Details hierover vindt u in de bevestigings mail die u ontvangt na uw boeking.

Annuleringen
Bij annulering wordt 200 euro per persoon in mindering gebracht voor gemaakt kosten. Restitutie van het reeds betaalde bedrag minus de 200 euro, zal op uw rekening retour gestort worden binnen 2 weken na ontvangst van uw annulering .
Annulering uitsluitend schriftelijk in te dienen bij de organisator onder vermelding van uw boekingsnummer;
KSM Adventure
Kalku iela 5
C─ôsis LV-4101
Latvia

Aansprakelijkheid
De deelnemer begrijpt dat motorrijden risico's met zich mee brengt en accepteert de eventuele gevolgen hiervan en zal daarom geen enkele claim jegens de organisatie en de medewerkers neerleggen.
De deelnemer is verplicht om de ter beschikking gestelde motor normaal te behandelen en op de juiste manier te gebruiken. Wanneer de motor tijdens de tour zodanig wordt beschadigd dat deze schade niet ter plekke kan worden gerepareerd, dan kan de deelnemer hierdoor geen aanspraak maken op een vergoeding van de reisprijs, onafhankelijk van het feit of de deelnemer wel of geen schuld heeft aan het ontstaan van de schade. De reisorganisator zal in een dergelijke situatie echter proberen om zo snel mogelijk een vervangende motor ter beschikking te stellen.
De deelname aan de reis geschiedt op eigen risico.
Deelnemer is in principe gezond en in staat om een enduromotor te berijden in off-road omstandigheden.
De deelnemer respecteert en volgt de aanwijzingen van de voorrijder/gids.
Geen alcohol tijdens de rit. Letland hanteert een "zero-tolerance" beleid.
Ter plaatse zal voor aanvang van het programma (tijdens de briefing) een afstandsverklaring aansprakelijkheid dienen te worden getekend.

Schades
Schades aan de motor veroorzaakt door de deelnemer zullen verhaald worden op de deelnemer tegen het geldende lokale tarief. Hiervoor dient de deelnemer tijdens de briefing een borg te stellen van 250 euro.
Schades dienen ter plaatse verrekend te worden. Bij geen schade wordt uw borgstelling gerestitueerd op het einde van de tour.

Links

Het weer in Cesis

 

Disclaimer